Wie zijn wij?

Wij zijn Rendante. Familievermogens generatiebestendig maken. Dat is wat we doen. Uw wensen vormen het uitgangspunt waarbij wetgeving de kaders biedt waarbinnen we werken. Oprechte interesse en vertrouwelijkheid zijn onze belangrijkste waarden. Zuiver in familiezaken noemen we dat. Een relatie met Rendante betekent diepgaande gesprekken over wat goed is voor de familie, gelet op de verantwoordelijkheid die een omvangrijk vermogen met zich meebrengt. We komen met pragmatische oplossingen. En met onderbouwde keuzes. En natuurlijk met heldere overzichten van uw vermogensbestanddelen en de ontwikkeling ervan. Rendante houdt de vinger aan de pols. Ook nadat er afspraken en overeenkomsten zijn gemaakt. Want omstandigheden veranderen. Of uw wensen.

Waar u steeds op kunt rekenen zijn transparante en gedetailleerde afspraken over onze honorering. Duidelijkheid is de rode draad in ons werk.

Angélique Poiesz

Vermogensmanager

‘Gedrevenheid begint met oprechte interesse’ is al dertig jaar het motto van Angélique Poiesz. Die drive merkt u direct. Angélique laat u zien waar u sterk staat met uw familievermogen en waar de hiaten zitten. Met het familiestatuut als vertrekpunt maakt zij heldere vermogensstatuten. Angélique is ook de drijvende kracht achter de monitoring. Kennis van de markt en de aanbieders is key in haar dienstverlening. Een beproefd monitoringsysteem zorgt voor sluitende signalen en analyses.

Angélique Poiesz (1968) is bedrijfseconoom. Ze begeleidt families bij het in stand houden en laten groeien van hun totale vermogen. Ze werkte eerder bij een grootbank en twee private banken. Angélique gaat voor langdurige relaties en diepgang.

Tel: 06 12244597
E-mail: angelique.poiesz@rendante.nl
Linkedin

Ine Wijnhoven

Financieel planner/office support

Informeren om te inspireren en het klantbelang centraal stellen. Dát zijn Ine’s grootste kwaliteiten. Ine is binnen Rendante verantwoordelijk voor het office support. Ze assisteert de partners bij de dagelijkse werkzaamheden, zowel in een coördinerende als in een inhoudelijke rol.

Ine Wijnhoven (1963) is financieel planner. Ze is oprecht geïnteresseerd in uw wensen, doelen en dromen. Vanuit dit vertrekpunt zal ze met antwoorden en oplossingen komen voor uw vragen en problemen.

Tel. 06-14436827
E-mail: Ine.wijnhoven@rendante.nl
Linkedin

Wendy Rommedahl

Als vrouw van voormalig profvoetballer Dennis Rommedahl weet Wendy als geen ander wat er speelt in de voetbalwereld. Zij begeleidt – in nauwe samenwerking met een eventuele zaakwaarnemer en uw adviseurs - spelers én hun gezin 24/7 met alles wat er geregeld moet worden. Ze handelt proactief, omdat ze het gehele plaatje overziet en niets liever doet dan topsporters bij te staan bij het verwezenlijken van hun wensen. Daarnaast biedt ze Rendante een helpende hand bij het regelen van allerlei praktische zaken en ondersteunen wij Wendy op gebieden waar wij waarde voor haar relaties kunnen toevoegen.

Tel. 06-44175159
E-mail: wendy@wr18.nl
Linkedin