Hoe wij werken

Het in elkaar laten grijpen van familiestatuut, vermogensstatuut en monitoring maakt de dienstverlening van Rendante bijzonder. Wij vervullen geen rol als jurist, accountant of fiscalist, maar werken als “spin in het web” nauw met hen samen. Onze werkzaamheden variëren enorm, maar de gemene deler is dat ons werk zorgt voor inzicht, overzicht en rust. Dat maakt het verschil.
Hieronder hebben wij enkele voorbeelden uitgewerkt.

Jong geleerd

Opgroeien in een vermogende familie is minder gemakkelijk dan veel mensen denken. Op de nieuwe generatie rust de verantwoordelijkheid om goed om te gaan met het vermogen.
Lees meer >>

Durven delen

Hechte families gedijen bij waardevolle netwerken. Wat voor u vanzelfsprekend is, is voor jongvolwassen kinderen nog nieuw en spannend.
Lees meer >>

Aansturen

Waarschijnlijk heeft uw familie meerdere adviseurs. Wie zorgt ervoor dat de onderlinge afstemming klopt? Dat deadlines worden gehaald en dat de checks and balances op orde zijn? U kunt het zelf doen. Maar wilt u dat ook?
Lees meer >>

Inzicht en overzicht

Hoe meer partijen betrokken zijn bij uw vermogen, hoe minder het overzicht. Hoe kunt u toch onderbouwde vermogenskeuzes blijven maken?
Lees meer >>

Toezicht

Binnen uw ondernemingen en deelnemingen mist u soms onafhankelijkheid en specifieke competenties. Zo ook in de toezichthoudende organen. Hoe zorgt u voor een evenwichtige samenstelling?
Lees meer >>